top of page

REFERENTIES

Hier bij Olin Bv geloven we dat er geen betere manier is om te leren dan door ervaring op te doen. Sinds onze oprichting in 2008 heeft onze vastgoed ontwikkelingsonderneming aan verschillende projecten gewerkt en dankzij deze ervaringen hebben we onze talenten aangescherpt en zijn we uitgegroeid tot het geweldige team dat we vandaag de dag zijn. Hieronder kun je onze projecten verkennen.

RESIDENTIE-OLIN

Gent

Uniek project met 2 appartementen en 1 duplex, exclusief en luxueus afgewerkt. Het is een uitstekende investering met een hoog rendement. Met verschillende voordelen zoals :

  • Directe toegang tot openbaar vervoer

  • Lage kosten (geen syndic, aankoop onder registratierechten, beperkte OV, energiezuinig) 

  • All-in prijs

  • 100 % zekerheid: opbouw zonder de wet Breyne, verkoop pas na oplevering.

  • Prachtig zicht over de torens van Gent (duplex).

BELLE-RIVE

Kortrijk

Exclusief

5 prachtige woningen, 4 appartementen en 1 penthouse.

Zuidelijk gericht en met een prachtig frontaal zicht op de Leie, in een natuurgebied op nog geen kilometer van het stadscentrum van Kortrijk. Top afwerking op een privaat domein. Hogere prijsklasse. 

ZWIJNAARDSESTEENWEG

Eerste project

Als student was Olivier al geïnteresseerd in de vastgoedwereld. Hij kocht een pand in hartje Gent dat de potentie had van 5 studio's. Dit was een grote uitdaging want er was nog veel werk, hij combineerde de renovatie van het studentenhuis met zijn studies. Na zwaar werk kon hij de 4 studio's verhuren en zelf intrekken in één van de studio's. Na dit geslaagd project had hij de smaak te pakken en is hij beginnen te investeren in meer projecten.

bottom of page