top of page

CORE BUSINESS

2020-02-18_edited.jpg

PROJECT DEVELOPMENT

Olin is altijd op zoek naar opportuniteiten om een nieuw project te bouwen. Wij willen ons onderscheiden met andere bedrijven door op middelgrote projecten te focussen en ons budget onder controle te houden. Hierdoor kunnen wij aan onze klanten/investeerders een uitstekende prijs/kwaliteit garanderen. Momenteel ligt de focus op de nieuwbouw van het project Residentie Margaux in Ingelmunster.

KORTE TERMIJN VERHUUR

Olin specialiseert zich in de nichemarkt korte termijn verhuur. Olin is reeds een betrouwbare partner van vele bedrijven en particuliere klanten. Vaak is de vraag groter dan het aanbod. Wilt U samenwerken om aan de vraag te kunnen voldoen? We zoeken steeds verhuurders (samenwerking) of verkopers van opbrengsteigendommen.

interieur duplex slaapkamer 2015.11.01 .
DJI_0010.JPG

RENOVATIEPROJECTEN

Dankzij de ervaring door eigen vastgoedbouwprojecten heeft Olin een ruime kennis over renovatiewerken. Olin maakt gebruik van een risicoaverse houding om zekerheid van afwerking aan onze klanten te bieden. Onze doelstelling is om een betrouwbare partner te worden met de focus op een lange termijn-samenwerking.

VASTGOEDBEHEER

Onze klanten zijn onze hoogste prioriteit en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze volledig tevreden zijn met ons werk. Olin doet ook het beheer en verhuur van entiteiten na verkoop zodat onze klanten en investeerders kunnen genieten van een rendement zonder zorgen.

20200218_111434.jpg
bottom of page